ELSA Bucuresti a organizat Concursul de procese simulate pe Drept international public

Wkro/ April 4, 2014/ Stiri

Pe data de 29 martie 2014 ELSA Bucuresti a organizat Concursul de Procese Simulate de Drept International Public. Evenimentul a avut loc la Curtea de Apel Bucuresti, reunind studenti de anul II ai Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti.

ELSA

Acestia au pledat in fata Curtii Internationale de Justitie, fiind alcatuita din av. drd. Elena Lazar (colaborator al Facultatii de Drept), av. dr. Beatrice Onica Jarka (profesor al Facultatii de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu) si dl Bogdan Biris (Ministerul Afacerilor Externe).

Locul I a fost obtinut de catre Stefan Ciuca si Crina Constantin, acestia urmand sa primeasca nota 10 la examenul de Organizatii si Relatii Internationale. Locul II a fost castigat de echipa formata din Ioana Bordei si Elena Mihailescu, aceasta din urma castigand si premiul pentru cel mai bun orator si totodata un internship la Ministerul Afacerilor Externe. Echipa va primi 2 puncte in plus la examenul din vara. Locul III a fost impartit intre doua echipe: cea formata din Andrei Bogdan si Gabriel Fusea, precum si cea alcatuita din Carina Vermesan si Theodora Marin. Ambele echipe vor primi 1 punct in plus la examenul mai sus mentionat. Toti participantii au primit carti de la editura Wolters Kluwer.

ELSA Bucuresti contribuie prin cele trei departamente principale (Activitati Academice, Seminare & Conferinte, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturala si profesionala a studentilor si a tinerilor juristi. Implicand stagii de practica, seminare si conferinte, publicatii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evolutia tinerilor in sistemul juridic.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.