Extinderea parteneriatului Biblionet – Wolters Kluwer

Wkro/ April 3, 2014/ Stiri

In urma cu un an, Fundatia IREX initia, impreuna cu Wolters Kluwer Romania, un parteneriat prin care sa ofere acces la informatii legislative unui numar cat mai mare de utilizatori ai bibliotecilor publice din Romania. Astfel, pana acum au fost implicate 15 biblioteci judetene, iar in cadrul acestora 15 bibliotecari traineri au fost instruiti prin intermediul ToT-ului in utilizarea si oferirea de suport bibliotecarilor locali. La randul lor, folosind metoda de training in cascada, acestia au format 150 de bibliotecari locali si 24 din filiale care stiu acum sa utilizeze serviciul iDreptMonitor si au oferit acest serviciu in mod gratuit comunitatilor lor.

Pentru runda urmatoare a proiectului partenerii isi propun extinderea serviciului iDreptMonitor catre toate bibliotecile publice interesate din Biblionet (atat din judetele implicate in pilot, cat si din celelalte judete), iar dupa jumatatea lunii aprilie vom reveni cu un calendar al activitatilor urmatoare.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.