Inscrieti-va la atelierul practic pentru avocati oferit de Wolters Kluwer si veti dobandi abilitati de „influentator profesionist”!

Wkro/ January 10, 2014/ Articole, Recomandari

Atelier practic pentru avocati: Descopera actorul din tine!

Descopera actorul din tineWolters Kluwer va invita sa explorati alaturi de Dan Vasile tehnicile si instrumentele actorului, necesare si in experienta profesionistului modern.

Acest atelier implica fiecare participant la:

1. Redescoperirea si potentarea valentelor propriului instrument de comunicare, corpul, prin: exercitii de reconectare cu sine, senzorialitate constienta-directionata, interactiune autentica (libera de clisee) cu mediul si persoanele din jur.

2. Antrenarea vocii (dictie, emisie vocala) si a gesticii (exercitii de identificare a propriului set de atitudini) prin sedinte practice de improvizatie dedicate fiecarui participant.

3. Clarificarea propriului traseu motivational si a punctelor de tangenta cu ale celorlalti, prin test scris urmat de explicarea mecanismelor intime, a plusurilor si a minusurilor in interactiunile din mediul profesional si personal.

4. Activarea de resurse in situatii limita – presiune de timp, mediu conflictual – prin jocuri de rol.

5. Identificarea gradului de incredere personala si apetenta pentru risc.

6. Momentul de gratie: „examenul de absolvire” cu un monolog dintr-un text teatral, recontextualizat, personalizat de catre trainer pentru nevoile de comunicare ale fiecarui participant.

“E un imens privilegiu pentru mine, ca artist, sa pot lucra, din cand in cand, direct cu publicul! Trecerea de la scandura scenei la… mocheta de office imi provoaca in mod constant o permanenta stare de uimire. In fata uluitoarelor potentiale de creativitate care asteapta sa fie “activate” in absolut fiecare persoana.” Dan Vasile

Inscrieti-va la atelierul practic pentru avocati oferit de Wolters Kluwer si veti dobandi abilitati de „influentator profesionist”! Apasa aici pentru inscrieri >>

Pentru inscrieri, informatii suplimentare si confirmari, va rugam sa ne contactati la telefon 031.224.41.58 sau e-mail cristina.ghica@wkro.ro.

****

Dan Vasile – actor, regizor, trainer si coach

Formator cu experienta, Dan Vasile organizeaza si sustine, de mai bine de 9 ani, ateliere de invatare experientiala privind comunicarea persuasiva, vanzarile, managementul de conflict, relatiile cu clientii etc. La acestea s-au adaugat cu mult succes atelierele de leadership – Metamorphosis – pentru top si middle managementul unor importante companii din industria farmaceutica, de consultanta, legal sau IT, atat din zona corporate, cat si din start-up-uri autohtone.

De asemenea, de peste 11 ani, Dan creeaza si implementeaza programe interactive si personalizate de team building, apreciate de sute de participanti din zeci de departamente ale unor companii precum: AD Pharma, PwC, TMF-Group, Orange, Siemens, Roland Berger, L’Oreal, A&M Consulting, Petrom, Ductil.

Neconventional si inovativ, revine insa la pasiunea sa pentru teatru, de unde isi trage permanent energia si creativitatea, fiind regizorul unor spectacole longevive in teatrele din Bucuresti, Iasi, Constanta, Brasov, Arad, Resita, Buzau, Piatra Neamt.

La sfarsitul anului 2011, Dan a inceput certificarea International Coach Federation pentru practicarea coaching-ului prin metoda CoActive Coaching in cadrul Schouten Germany.

Dedicat muncii temeinice si perfectionarii detaliilor importante pentru dezvoltarea personala reala a participantilor la atelierele sale, Dan Vasile gestioneaza cu eleganta si umor dinamica de grup, insistand insa cu fermitate asupra procesarii experientei fiecarui participant. Pentru ca fiecare experienta este unica si conteaza.

Inscrieti-va la atelierul practic pentru avocati oferit de Wolters Kluwer si veti dobandi abilitati de „influentator profesionist”! Apasa aici pentru inscrieri >>

Pentru inscrieri, informatii suplimentare si confirmari, va rugam sa ne contactati la telefon 031.224.41.58 sau e-mail cristina.ghica@wkro.ro.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.