Dupa Philippe Malaurie si Jaques Malherbe, o alta personalitate marcanta vine in Romania

Wkro/ April 3, 2015/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Prof. RustDl. Prof. dr. Rust, unul din cei mai cunoscuti fiscalisti din Europa, va veni la Bucuresti la sfarsitul lunii aprilie, unde va fi speaker in cadrul unui eveniment ce are ca tema “Dubla impozitare internationala”.

Profesor, consultant de business si autor a numeroase lucrari de specialitate, Prof. dr. Rust este adus in Romania de Wolters Kluwer Romania, consacrata ca o prestigioasa editura juridica si furnizor recunoscut de software profesional. De doi ani compania activeaza cu succes pe piata locala in business-ul de training, cu un nou concept inovator: ateliere si conferinte practice – evenimente in care, intr-o maniera simpla, sunt impartasite participantilor cunostinte practice cu impact important si imediat in business.

Wolters Kluwer este unul din cei mai importanti jucatori din zona de legal si paralegal. Membra a unui grup multinational prezent in peste 40 tari, cu o cifra de afaceri de peste 3.7 miliarde de Euro (2014), compania din Romania inregistreaza in ultimii ani o evolutie pozitiva, consolidandu-si brand-ul si operatiunile intr-o maniera sustenabila, ghidata de orientarea catre client: servicii si produse inalt calitative, dublate de proactivitatea si profesionalismul colectivului.

Dl. Prof. Rust colaboreaza cu Wolters Kluwer din anul 2011, iar anul acesta, in aprilie, a fost contactat pentru a veni in Romania. „A fost usor sa-l conving sa facem un eveniment in Romania. Domnul profesor a fost bucuros sa vina in Romania. Am primit acceptul mult mai repede decat ma asteptam.”, spune Johan Bouman, senior consultant Wolters Kluwer Romania.

Dupa ce Dl. Prof. Rust a acceptat sa vina in Romania, Dl. Prof. univ. dr. Radu Bufan, unul dintre vechii colaboratori ai Wolters Kluwer Romania, a inceput sa pregateasca sosirea Dlui. Rust. „Am anuntat sosirea Dlui. Rust in mediul legal si panelul conferintei a inceput sa se contureze intr-un mod mai mult decat incurajator. Pana acum avem confirmati participati importanti ca Ernst & Young, cu teme extrem de interesante, cum ar fi impozitarea diurnelor pentru activitatea salariala desfasurata in strainatate”, afirma Dl. Radu Bufan – profesor doctor, autor si fiscalist consacrat.

Pana in prezent, 65 de persoane s-au inscris la evenimentul din aprilie, la care sunt asteptati 150-200 de participanti. Taxele de inscriere sunt simbolice. Pornesc de la 500 de lei si ajung pana la 650 lei. Sunt asteptati si alti parteneri importanti din zona BIG FOUR si mari Case de Avocatura.

Prof. Rust este cunoscut la nivel mondial pentru actualizarea cartii de referinta in domeniul dublei impozitari internationale: Klaus Vogel on Double Tax Conventions, initiata de colectivul regretatului Profesor Vogel, carte care acum a ajuns la a 4-a editie si va fi prezentata in cadrul conferintei, ocazie cu care va putea fi achizitionata.

„Va fi o ocazie unica pentru practicienii romani sa interactioneze direct cu unul dintre cei mai mari fiscalisti ai Europei. Pentru a facilita un dialog deschis, evenimentul va cuprinde mai multe sesiuni de intrebari si raspunsuri, iar Dl. Prof. Rust va lamuri problemele privind dubla impozitare internationala pe care practicienii romani sunt nevoiti sa le solutioneze in activitatea lor.” spune Johan Bouman, implicat in organizarea evenimentului.

Citeste mai mult: http://info.wolterskluwer.ro/dubla-impozitare-vogel/

Follow us: twitter.com/rowolterskluwer; facebook.com/WoltersKluwerRomania

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.