Stiati ca?

Wkro/ February 6, 2013/ Stiati ca?

Sintact este singura solutie de informare juridica din Romania care iti pune la dispozitie comentariile specialistilor cu privire la cele mai importante acte normative, la nivel de articol.

Stiati ca

(*click pe imagine pentru a mari)

Comentariile reprezinta lucrari de specialitate ale unor autori consacrati cu privire la: Codul Fiscal, Codul de Procedura Fiscala, Codul Muncii, Codul de Procedura Civila, Statutul Functionarilor publici, Legea societatilor comerciale, Legea contenciosului administrativ si Legea administratiei publice locale. Mai mult, Sintact urmeaza sa va puna la dispozitie si alte lucrari de interes major.

Modalitatea de prezentare a comentariilor, inserate la nivel de articol prin corelarea sectiunii din lucrare ce face referire la un anume articol, cu acesta, le face extrem de utile si usor de parcurs. Marele avantaj este acela ca evitati sa parcurgeti parti vaste din lucrare, pentru a gasi un pragraf relevant pentru problema dumneavoatra si il regasiti exact sub partea din actul normativ pe care o dezbate.

Folosind Sintact, odata ce veti gasi legislatia relevanta pentru problema dumneavoastra, aveti la dispozitie atat normele de aplicare cat si comentariile la nivel de articol. In acest fel veti putea interpreta si aplica legislatia mult mai rapid si simplu.

Puteti solicita mai multe detalii despre produsele din gama Sintact si iDrept si promotiile de lansare, accesand www.wolterskluwer.ro sau sunand la numarul de telefon 031 2244 118, la Departamentul Vanzari.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.