Comisia juridica discuta astazi – 28.08.2012 Ordonanta privind Codul de procedura civila

Wkro/ August 28, 2012/ Stiri

Vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru (PSD), a anuntat luni, la finalul sedintei Biroului Permanent, ca senatorii juristi au fost convocati in sedinta marti, incepand cu ora 10.00, pentru a discuta proiectul de lege pentru aprobarea O.U.G. nr. 44/2012 care modifica legea privind punerea in aplicare a Codului de procedura civila, informeaza Agerpres.

“Saptamana trecuta, Guvernul a aprobat aceasta Ordonanta. A constatat ca nu sunt conditiile cele mai bune pentru punerea in aplicare a Codului de procedura civila si a prorogat termenul de punere in aplicare. Fiind vorba de Ordonanta de Urgenta, Parlamentul trebuia convocat, in sesiune de urgenta, in termen de cinci zile. Biroul astazi (luni -n.r.) a declansat procedura, stabilind deja pentru maine sedinta Comisiei juridice, care sa ia in discutie Ordonanta respectiva si saptamana viitoare, in prima sedinta a Biroului Permanent, sa repartizam in plen si sa si aprobam sau sa respingem Ordonanta”, a precizat acesta.

Sursa

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.