Concurs de Procese Simulate, Drept Comercial, ELSA Bucuresti

Wkro/ December 17, 2013/ Articole, Stiri

Sambata, 7 decembrie, s-a desfasurat Concursul de Procese Simulate pe Drept Comercial, destinat studentilor din anul IV organizat de catre ELSA Bucuresti.  La acest concurs au fost inscrise patru echipe care au pledat in fata juriului format din avocati ai firmei Clifford Chance Badea: Vlad Peligrad, Monica Andrei, Cristi Valeriu Radu si Sabina Hutan. Au avut loc doua procese, iar echipele castigatoare din fiecare runda au participat la procesul final, pentru care au avut de rezolvat o speta intr-o ora si jumatate.

Concurs de Procese Simulate, Drept Comercial, ELSA Bucuresti

Castigatorii concursului au fost Andrei Dascalu si Iulian Maier, iar pe locul al doilea s-au situat Crina Gealatu si Radu Valeanu. S-a acordat si un premiu pentru cel mai bun pledant lui Iulian Maier. Totodata, castigatorilor li s-au oferit si patru internshipuri in cadrul firmei Clifford Chance Badea.

Castigatorii au primit premii in bani, ca urmare a sprijinului oferit de Societatea Civila de Avocati Clifford Chance Badea, dar si carti din partea Editurii C. H. Beck, parteneri ai acestui eveniment. De asemenea, participantii la acest concurs s-au bucurat pe durata realizarii pledoariilor lor de sprijinul Editurii Wolters Kluwer, care le-a oferit conturi la platforma legislativa iDrept.

Dorim sa ii felicitam pe toti participantii acestui concurs pentru pledoariile sustinute si le multumim pe aceasta cale partenerilor acestui eveniment – Clifford Chance Badea, C. H. Beck si Wolters Kluwer pentru sprijinul oferit in organizarea acestui eveniment.

ELSA Bucuresti contribuie prin cele trei departamente principale (Activitati Academice, Seminare & Conferinte, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturala si profesionala a studentilor si a tinerilor juristi. Implicand stagii de practica, seminare si conferinte, publicatii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evolutia tinerilor in sistemul juridic.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.