Conferinta CSDE Societatile comerciale in Uniunea Europeana, editia a II-a

Wkro/ November 15, 2012/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Societatiile comerciale in Uniunea EuropeanaCentrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice din cadrul Academiei Romane organizeaza, in seria de Cultura dreptului european, la data de 27 noiembrie 2012, ora 12, la sediul Academiei Romane din Calea Victoriei nr. 125, Sala de Consiliu, Conferinta Societatile comerciale in Uniunea Europeana, editia a II-a.

Instrumentul principal de realizare al afacerilor in Uniunea Europeana sunt societatile comerciale. A avut Uniunea Europeana posibilitatea de a reglementa acest domeniu? Care sunt beneficiile directivelor din materia societatilor comerciale? Este libertatea de stabilire un instrument functional si coerent? Acestea constituie intrebari pe care conferinta urmareste sa le dezbata.

Nu se percepe taxa de participare. Locurile sunt limitate, inscrierea participantilor realizandu-se in ordinea cronologica a confirmarilor, prin e-mail (mihai.sandru@csde.ro).

Pot fi trimise contributii pana la data de 20 noiembrie 2012. Pana (cel mai tarziu) la data de 23 noiembrie consiliul stiintific al conferintei va transmite acceptarea lucrarilor propuse pentru a fi sustinute in cadrul conferintei. Consiliul stiintific al conferintei este format din: Prof. univ. dr. Mihai Sandru – coordonator CSDE, Prof. Nicolae Turcu, Presedinte – Sectia de Drept Privat a Consiliului Legislativ din Romania, Prof. univ. dr. Gheorghe Piperea, Conf. univ. dr. Lucian Bercea – Universitatea de Vest Timisoara; Conf. univ. dr. Radu Catana – Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.

Partener: Revista romana de drept european

Parteneri media: JURIDICE.ro 

Detalii despre AGENDA CONFERINTEI aici.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.