Noi reglementari si oportunitati pentru achizitiile publice in dezvoltarea durabila a Romaniei

Wkro/ September 13, 2013/ Articole, Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

ConferintaWolters Kluwer Romania in parteneriat cu ATC Training ofera discount la taxa de participare pentru Congresul National – Noi reglementari si oportunitati pentru achizitiile publice in dezvoltarea durabila a Romaniei.

Evenimentul organizat de catre ATC Training ce va avea loc in 20 septembrie 2013, in Bucuresti la centrul de conferinte – Hotel Athenee Palace Hilton – Foyer Regina Maria, isi propune sa creeze un spatiu relevant pentru practicieni, sa ofere oportunitati consistente de schimb de idei si experienta, urmarind sa dezvolte interactiunea intre autoritatile contractante si operatorii economici. De asemenea, urmarim coordonarea eforturilor tuturor celor implicati in sistemul achizitiilor publice si totodata obtinerea unei capacitati maxime de reprezentare a sectorului privat (societatii civile) in domeniul achizitiilor publice.

Se urmareste si emiterea, la finalul intalnirii, a unui document-program, care sa contina idei comun acceptate ca solutii de adoptat in legislatia viitoare din domeniul achizitiilor publice, ce va fi inaintat autoritatilor publice. …mai multe detalii >>

Pentru a beneficia de discountul oferit de catre Wolters Kluwer va rugam sa folositi acest formular de inscriere.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.