Sintact FLUX – procedurile legislative prezentate intr-un mod inedit!

Wkro/ July 25, 2014/ Articole, Recomandari

wolters-kluwer-sintact-flux-816Procedura civila, proceduri fiscale – acum intr-o noua prezentare in Sintact Flux!

PENTRU PRACTICIENI

  • Ai nevoie de claritate si siguranta in intelegerea si aplicarea celor mai variate proceduri legislative?
  • Vrei sa reduci timpul de analiza a textelor legale si sa intelegi totul dintr-o privire, fara efortul de a retine si descifra toate detaliile?
  • Doresti sa ai la indemana un produs inovator care sa iti ofere eficienta, reducand timpul de analiza a procedurilor legislative noi sau pe care nu le-ai mai folosit pana acum?

Foloseste SINTACT FLUX!

Sprijinind cunostintele practicienilor, care aplica frecvent cele mai uzuale proceduri, SINTACT FLUX este un produs in continua dezvoltare care acopera cele mai variate proceduri legislative, reducand timpul de analiza si oferind toate informatiile de care ai nevoie. Castigi astfel siguranta ori de cate ori doresti sa aplici o procedura legislativa noua!

In plus, beneficiezi de informatii suplimentare care te ajuta sa aplici corect legea: explicatii, comentarii, trimiteri catre texte legislative!

Ce este SINTACT FLUX?

Sintact Flux este singurul produs din Romania in care gasesti diagrame interactive care te ajuta sa intelegi si sa vizualizezi grafic pasii procedurilor legislative!

Specific acestui produs este conceptul de DIAGRAMA INTERACTIVA ce permite vizualizarea procedurilor legislative pe etape, cu indicarea pasilor de urmat si a succesiunii acestora.

Prezentarea vizuala are rolul de a simplifica semnificativ intelegerea informatiei, de a oferi claritate si siguranta, grupand informatia pe etapele obligatorii.

In locul unui text de lege elaborat si incarcat de detalii ce cu greu pot fi retinute, exista acum posibilitatea de a consulta un document FLUX si de a intelege dintr-o privire succesiunea pasilor. Mai mult, informatiile aditionale ce contin clarificari si explicatii pot fi accesate imediat printr-un simplu click pe imagine.

Exemplu:

Flux

PROCEDURI NOI IN CONTINUA DEZVOLTARE!

Fluxurile acopera majoritatea procedurilor reglementate de NOUL COD DE PROCEDURA CIVILA precum si peste 100 de proceduri fiscale!

Acum ai la dispozitie peste 200 de fluxuri. Continuam sa imbunatatim!

SINTACT FLUX este un produs dinamic, adaptabil modificarilor legislative, actualizabil si in continua dezvoltare. Este conceput pentru a eficienta practicianului, care poate gasi un ajutor de incredere ori de cate ori procedurile legislative se modifica sau apar noi reglementari.


Solicitati oferta noastra aici: SINTACT FLUX >>
Veti fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant Wolters Kluwer.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.