Stiati ca?

Wkro/ February 14, 2013/ Stiati ca?

Sintact este solutia de informare juridica care va pune la dispozitie exceptiile de neconstitutionalitate si recursurile in interesul legii, corelate actelor normative, la nivel de articol.

Stiati ca

(*click pe imagine pentru a mari)

Folosind Sintact, veti gasi cu usurinta toate exceptiile de neconstitutionalitate si recursurile in interesul legii odata cu actul normativ pe care il vizeaza. Mai mult, acestea sunt prezentate si sub forma de link in textul legal, sub articolul la care fac referire, pentru a fi usor de observat si accesat.

Puteti solicita mai multe detalii despre produsele din gama Sintact si iDrept si promotiile de lansare, accesând www.wolterskluwer.ro sau sunând la numarul de telefon 031 2244 118, la Departamentul Vanzari.

Un consultant Wolters Kluwer este pregatit sa va indrume in alegerea celei mai potrivite solutii pentru activitatea dumnevoastra!

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.