Un nou seminar Profesionistii Concurentei: Aspecte si probleme specifice industriei farmaceutice

Wkro/ October 14, 2014/ Articolul saptamanii

Blog_farmaIn data de 23 octombrie 2014 va avea loc seminarul cu tema “Aspecte si probleme specifice industriei farmaceutice” sustinut de dl.Valentin Mircea, doctor in dreptul concurentei si fost Vice Presedinte al Consiliului Concurentei si dl. lector universitar Robert Ancuceanu de la Facultatea de Farmacie a Universitatii de Medicina si Farmacie ”Carol Davilla” si fost Vice Presedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului.

Sectorul farmaceutic trece, din 2013 incoace, prin transformari importante, mai ales in ceea ce priveste distributia de medicamente iar aceste schimbari produc framantari, duc la aparitia de noi riscuri si pot afecta activitatea companiilor din domeniu sau obiective considerate de interes public. Producatorii si distribuitorii, deopotriva, navigheaza in prezent pe ape mai involburate decat in ultimii 10 ani, asa ca este important ca ei sa nu suporte consecinte nedorite, de ordin legal si financiar, daca aleg un curs care va fi considerat gresit de catre autoritatile publice cu competente in domeniu – Consiliul Concurentei si Comisia Europeana. De aceea va propunem un training specializat, unic in Romania, in care functionarea distributiei de medicamente este abordata din perspectiva comerciala, juridica si de reglementare, cu participarea unor specialisti recunoscuti in acest domeniu – dl.Valentin Mircea si dl. lector universitar Robert Ancuceanu.

PROFESIONISTII CONCURENTEI este cel mai nou seminar Wolters Kluwer Romania, unde veti beneficia de explicarea detaliata a notiunilor principale din domeniul antitrust si al concurentei neloiale. Acest seminar este conceput pentru dobandirea bagajului necesar de cunostinte in domeniul extrem de important al concurentei, pentru evitarea sanctiunilor severe din acest domeniu. Seminarul se adreseaza cu precadere consilierilor juridici, persoanelor responsabile cu programele de conformitate, persoanelor din departamentele comerciale si top managerilor.

Rezerva in calendar: 23 Octombrie 2014, Bucuresti
Program: 14.00 – 18.00
Numar limitat de locuri!

BENEFICII:

  • Dobanditi cunostintele necesare pentru a identifica si a preveni comportamentele anti-concurentiale.
  • Identificati linia de demarcatie intre ceea ce este permis si ceea ce nu este permis in dreptul concurentei.
  • Beneficiati de expertiza unor practicieni consacrati din domeniul dreptului concurentei

Ne puteti transmite confirmarile de participare accesand linkul:
http://info.wolterskluwer.ro/profesionistii-concurentei-farma/

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie!

Persoana de contact: Cristina Ghica
Tel: 031.22.44.158
E-mail: cristina.ghica@wkro.ro

particip

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.