Wolters Kluwer Romania – partener Lawyr.it!

Wkro/ June 13, 2014/ Articole

LawyrWolters Kluwer Romania incurajeaza initiativa studentilor la Drept care a dus la lansarea unei noi publicatii juridice destinata studentilor: Lawyr.it

Pornita in cadrul unui proiect mai amplu lansat in Europa Centrala si de Est care urmareste crearea unei retele a facultatilor de drept, Lawyr.it are toate premizele sa devina o publicatie moderna, europeana, deschisa catre schimbul de informatii si de experienta intre studentii la drept din tarile europene.

Ca editura parte a unei companii multinationale, recunoastem potentialul unei asemenea colaborari internationale si recomandam studentilor sa ramana conectati la sursele de informatie globala din domeniul profesional pe care si l-au ales, pentru a deveni profesionisti cu vocatie europeana.

Produsele si serviciile noastre destinate profesionistilor sunt rodul experientei globale Wolters Kluwer, adaptate pietei locale si, totodata, al creativitatii specialistilor locali. Punem la dispozitia studentilor, asemenea tuturor companiilor Wolters Kluwer, produse software si print specifice acestora, care sa ii ajute in procesul de invatare. De asemenea, dorim sa dezvoltam colaborarea cu viitorii profesionisti ai dreptului din Romania, formati in spiritul comunicarii europene, informati si pregatiti la nivelul celor mai prestigioase facultati de drept.

In acest sens, Wolters Kluwer Romania accepta cu toata consideratia propunerea de parteneriat a celor de la Lawyr.it si isi exprima aprecierea pentru activitatea lor publicistica si deschiderea de care dau dovada.

Lawyr.it este o revista juridica scrisa si editata integral de studenti, ingloband articole si sectiuni specifice care sa raspunda nevoilor studentilor. Face parte dintr-un proiect mai larg, lansat la nivelul Europei Centrale si de Est, urmarind crearea unei retele de studenti si absolventi de drept si a unei baze informationale care sa permita recrutarea acestora de catre potentiali angajatori.

Care sunt avantajele contribuirii la aparitia publicatiei?

– Sansa de a fi remarcat, prin intermediul articolelor scrise, de potentiali angajatori
– Vizibilitate pe piata muncii
– Dezvoltarea limbajului juridic in limba engleza
– Sansa de a deveni membru al echipei Lawyr.it (care de curand a crescut considerabil)

De ce e diferita aceasta publicatie de publicatiile juridice care exista in Romania?

– Cea mai importanta diferenta consta in implicarea studentilor. Toti studentii, indiferent de an, de nivelul de studiu si de rezultate vor putea sa trimita articole echipei editoriale, inclusiv echipa editoriala fiind formata din studenti
– Publicatia va fi in limba engleza, oferind astfel o mult mai larga vizibilitate, pentru o gama mai variata de angajatori
– Publicatia isi propune sa fie, prin sectiunile sale, mai mult decat o simpla revista juridica. Dorim sa cream o comunitate prin intermediul platformei online, la care toti studentii sa aiba acces, si care sa permita dezbateri, discutii, schimburi de idei si de articole, atat intre studentii din facultate, cat si intre studentii dintre facultati diferite.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.